|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om haven
Her er en række gode råd du kan bruge i haven.

Vælg hårdføre, robuste og velkendte sorter
Besøg eventuelt en af de større rosenparker, og udse dig de roser, der er frodige med mørkegrønne blade og rig blomstring. Det er sikkert sunde og stærke sorter, som også vil trives i en almindelig have.

Plant roserne i et bed for sig selv
Blandingskulturer med roser, stauder, lave buske, sommerblomster eller forårsløg er overdådigt smukt men utrolig besværligt. Især når der skal luges ukrudt. Roser kan i øvrigt sagtens plantes i store krukker.

Roser beskæres sidst i april
Vær ikke bange for at tage lidt for hårdt fat, det giver bare større blomster. Men omvendt er beskæring langtfra et must, så det er ok, hvis tiden og lysten mangler.

Gødning på det rigtige tidspunkt
Tildel gødning i april, midt i juni og midt i juli samt kompost sidst i november. En velgødet rose har generelt større modstandskraft overfor sygdomme og skadedyr.

Fjern skadedyr
Spul lus og andre ubudne gæster væk med koldt vand fra haveslangen. Er der lus i roserne, frugtbuske mm. så brug alternative metoder i stedet for sprøjtemidler. Alternativerne kan være overbrusning, sæbeopløsning mm.

Brug hakkejern i stedet for sprøjtemidler
Kom tidligt i gang med at luge, det gælder om at få fjernet ukrudtet inden det sætter frø og spredes. Er der tale om rodukrudt er det straks lidt vanskeligere. Her gælder det om at få alle rodstykkerne med op. Det er ikke en god idé at benytte en fræser, den skærer bare ukrudtet i småstykker, og der bliver endnu flere ukrudtsplanter.gartner anlægsgartner haveservice gartnere gartner uddannelse bliv gartner din gartner den unge gartner havearkitekt job gartner uddannelse gartner gartner job havemand gartneri anlægsgartner fyn

Kategorier på sider:

Blomster & Planter Dyrkning i potter Planter Gode råd om haven Beskæring af roser Gode råd om haveredskaber Have billede 3 Have billede 2 Haveartikler Have billede 4 Kampagnetilbud Have billede 1 Gode råd om sprøjtegift Netbutikker Gartner diverse Havetraktore Havebøger Havebøger diverse Gode råd om havevanding Diverse plante ting Gode råd mod insekter Gode råd om dyrkning i potter Spagnum Ukrudt diverse
 
 
 Du er her: Gartner - Have Gartner - - Hvad er Gartner en et  gartner anlægsgartner haveservice gartnere gartner uddannelse bliv gartner din gartner den unge gartner havearkitekt job gartner uddannelse gartner gartner job havemand gartneri anlægsgartner fyn 

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.